Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen, door naar de ‘Home’ pagina te gaan. Klik op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ die je vindt onder ‘Al geregistreerd?’. Je moet dan je geboortejaar invullen plus de email gegevens waarmee je geregistreerd bent. Je ontvangt dan een email met uitleg om je wachtwoord te vervangen.

Ik wil me uitschrijven uit het AbbVie Care programma / Ik wil geen email en post meer ontvangen van AbbVie Care.
Je kunt je uitschrijven door naar jouw ‘Profiel’ pagina te gaan. Klik vervolgens op de link ‘Ik wil me uitschrijven’ en loop de getoonde stappen door om je uit te schrijven.  

Ik wil mijn contactgegevens aanpassen.
Je kunt je contactgegevens aanpassen op jouw ‘Profiel’ pagina.  

Ik wil de frequentie van mijn injectie herinnerings mails / smsjes aanpassen of stop zetten.
Je kunt je injectie herinneringen (per email of sms) aanpassen op jouw ‘Profiel’ pagina. Je kunt de sms- herinneringen ook stopzetten, door ‘STOP’ te sms-en naar het telefoonnummer dat in de ontvangen sms genoemd staat.  

Ik heb een vraag over mijn aandoening of behandeling.
Je kunt hierover contact opnemen met je arts of verpleegkundige.  

Ik heb geen naaldencontainer / koeltas ontvangen
AbbVie Care verstrekt aan elk ziekenhuis de koeltassen en naaldencontainers voor je medicatie. Je ziekenhuis is verantwoordelijk voor de uitgifte ervan. Mocht je deze niet ontvangen hebben, neem dan contact op met je arts of verpleegkundige.

Ik heb geen Humira ontvangen
Elk ziekenhuis heeft de zorg en het verstrekken van medicatie, op een eigen manier geregeld. Als je geen medicatie hebt ontvangen, neem dan contact op met je behandelend arts of verpleegkundige.  

Ik heb een klacht over mijn Humira Pen of Spuit
Heb je een klacht over je Humira Pen of Spuit, of functioneert deze niet goed? Neem dan contact op met de apotheek waar je de Pen of Spuit van gekregen hebt. De apotheker kan contact opnemen met de afdeling Quality Assurance (productklachten.ho.nl@abbvie.com) voor de verdere afhandeling. Indien je nog in het bezit bent van de Humira Pen of Spuit, neem deze dan mee naar je apotheek zodat het product zonodig onderzocht kan worden.

Wie is de sponsor van het AbbVie Care programma?
Het AbbVie Care programma is een initiatief van AbbVie, het wereldwijde biofarmaceutische bedrijf dat Humira maakt.